SÈNIOR A MASCULÍ AIBABA – CB MOLINS DE REI

El CB Ripollet Aíbaba Restaurant torna al primer lloc de la classificació del grup 2 de Copa Catalunya al combinar la seva victòria amb la derrota del Badalonés a la pista de l’Alpicat.

El partit dels de David Igualada va ser més difícil del que diu el resultat final. De fet,els de Molins de Rei, que estan lluitant per evitar el descens, van estar sempre dintre del partit, fins al moment decisiu del partit, al minut 1 del darrer període.

Al primer quart, gran igualtat, i 21-21 al final. Al segon, segueix l’equilibri , i petita estirada dels de Ripollet. 44-41 abans del descans llarg.

Al primer temps de la segona part, pas endavant del CB. Molins i un 58-61.

I llavors, al començar el darrer període, arriba la jugada decisiva que és comentava abans. Pilota dividida , jugador lesionat dels visitants, l’equip local tira la pilota fora, els visitants entenen que no ha estat així i no la tornen. El Ripollet protesta i rep una tècnica. Indignació de jugadors i públic al Barneda, pas endavant dels blaus i un parcial increïble de 21-0 pel CB Ripollet Aíbaba Restaurant. EL resultat al darrer quart va estar de 26-4, per un marcador final de 84-65.

CB. Ripollet Aibaba Restaurant: A. Ortega (10), R. Vilanova(26), A. Sànchez (5),AQuiròs(18), LCSantana(6), équip inicial. M. Alvarez (4), A. Albadalejo(12),DGarcia(3), X. Manzano, O. Bajja i J. Puig.

El pròxim partit es jugarà a l’escola Pia de Sabadell.