CB Ripollet Aibabá Restaurant – CB Cantaires Tortosa

CB Ripollet Aibabá Restaurant 91- CB Cantaires Tortosa 71

Necessitava retrobar-se amb la victòria el CB Ripollet Aibabá Restaurant, i ho va aconseguir contra un rival de la part baixa de la classificació, el Cantaires de Tortosa, però que disposa d’una bona plantilla de jugadors, molts d’ells foranies.

No semblava que anés a ser fàcil el partit, quan el principi de l’encontre, i recolzat amb bons percentatges en el tir exterior, l’equip tortosí va agafar diferents avantatges de 6 i 8 punts. Però els locals a poc a poc, van anar ajustant la defensa, i al final del quart el marcador era d’empat a 24 punts.

Al segon període es va mantenir l’equilibri fins als darrers minuts, en els que els ripolletencs varen poder estirar una mica el marcador, i al descans hi havia un 44-39 pels de casa.

Al tercer quart, les coses ja van canviar, i un CB Ripollet Aibabá Restaurant molt més posat al partit, i amb un ritme de joc molt més alt, que l’equip visitant no va poder seguir, va aconseguir posar distancia a l’electrònic, (69-50).

EL darrer període ja no va tenir més història, i el resultat final va ser de 91-71.

Anotadors CB Ripollet Aibabá Restaurant: M. Alvarez (8), A. Ortega (16), R. Vilanova (11),AAlbadalejo(11), Omar Bajja(7), Alejandro Sànchez (9), A. Quiròs (12), D. Garcia(6), LC. Santana (11) i X. Manzano.

El pròxim diumenge, visita al Círcol Cotonifici de Badalona, a les 17:45 i al pavelló Països Catalans.