SÈNIOR A MACULÍ AIBABA – AESE L’HOSPITALET

AESE L’Hospitalet 73 CB Ripollet Aíbabà Restaurant 89

Nova victòria de l’equip de Ripollet, enfront un AESE L’Hospitalet que havia aconseguit molt bons resultats en els enfrontaments amb els equips de la part alta de la classificació.

El partit va ser molt igualat fins al darrer quart on el CB Ripollet Aíbabà Restaurant va trencar el marcador i agafar una renda que li va permetre un final de partit tranquil.

EL primer quart, bon començament dels blaus (ahir de vermell per coincidència), i avantatge al final del període (18-23). Al segon, reacció local i, al descans, avantatge de l’AESE (41-39).

Tercer quart. Segueix la igualtat, ara amb petit avantatge dels de Ripollet (63-67).

Al darrer quart, es va decidir tot. Millora defensiva del CB Ripollet Aíbabà Restaurant, millora també en l’encert a l’atac, i victòria visitant (73-89), que permet continuar encapçalant el grup 2 de Copa Catalunya una setmana més.

Anotacions: CB Ripollet Aíbabà Restaurant: A. Ortega(34), R. Vilanova(18), LCSantana(14),ASànchez (4), A. Quiròs (4), M. Alvarez (3), A. Albadalejo (12), C. Blanco i M. Chafer.

El diumenge vinent, a les 19 hores, el Pavelló Barneda rebrà al quart classificat, el CB. Santa Coloma. Serà el darrer partit de la lliga regular a Ripollet, en un partit, que de guanyar-lo els blaus, els garantiria la segona plaça, com a mínim, i permetria anar la darrera jornada a Alpicat, a lluitar per assolir el primer lloc final.