SÈNIOR A MASCULÍ AIBABA RESTAURANT – CB ALPICAT

CB Alpicat 79 CB Ripollet Aibaba Restaurant 68

No va poder ser. El CB Ripollet Aibaba Restaurant no va poder sortir victoriós de la pista lleidatana, i va cedir el primer lloc del grup 2 de Copa Catalunya al CE Badalonès a la darrera jornada. L’empat final a la classificació dóna el primer lloc al, equip de Badalona per basquet average.

Això no desmereix la gran temporada del club de Ripollet, acabat d’ascendir a la categoria, i que, tot i ser nous a Copa Catalunya, ha assolit AQUEST enorme Segon lloc, empatats amb els primers.

El partit d’Alpicat, conjunt que no ha perdut cap partit a casa en dos anys, va ser molt disputat fins cap amunt del tercer quart. Al primer 16-16, que demostra la igualtat. A la mitja part 41-36, Després d’un 8-0 local. A partir del tercer quart va Començar l’escapada local, que, amb un gran encert en el triple, va arribar al final del tercer quart amb avantatge (60-49). Al darrer temps, entre estira-i-arronsa dels lleidatans i els de Ripollet, que amb un 0-9 final, van deixar el tempteig final a 79-68.

Repetim, gran Campionat del CB Ripollet Aibaba restaurant, amb AQUEST Segon lloc assolit.

CB Ripollet Aibabà Restaurant: A. Ortega (18), R. Vilanova (29), A. Quirós (10), A. Sànchez i J. Puig; LC. Santana (3), D. Garcia (8), M. Alvarez i D. Joan.

El Proper cap de setmana comença el play-off de quarts de final. El CB Ripollet Aibaba Restaurant ho disputarà contra Lluïsos de Gràcia. El partit d’anada serà a Barcelona i el de tornada a Ripollet. L’equip guanyador estarà a la final four de Copa Catalunya a Calafell.