SÈNIOR A MASCULÍ RESTAURANT AIBABA – CB SANT CUGAT NEGRE

CB Ripollet Aibaba Restaurant 75 CB Sant Cugat Negre 65

La tornada al Barneda del CB Ripollet Aíbabà Restaurant, després de dues sortides consecutives, va permetre veure una bona actuació de l’equip local, i una nova victòria que fa que el conjunt de Ripollet segueixi una jornada més al capdavant de la classificació.

De fet, el partit va estar controlat en tot moment pels blaus, que només van anar darrere en el marcador als primers minuts. Al final del primer quart el CB Ripollet va aprestar l’accelerador, i, al final del període ja manava per 16-13. La resta del partit , joc intel·ligent i controlat de l’equip local, i resultats sempre favorables. Al descans llarg 40-35. Al final del tercer quart 52-44, i resultat definitiu 75-65. El CB Ripollet Aíbabà Restaurant segueix primer del grup 2 de Copa Catalunya.

CB Ripollet Aibabà Restaurant: A. Ortega (16), R. Vilanova(30), A. Sànchez (7), A. Quirós (10), LC Santana (2); M. Alvarez(2) , A. Albadalejo (6), D. Garcia(2), X. Manzano i C. Blanco.

Ara, hi ha un descans per les festes de Setmana Santa, i la Copa Catalunya tornarà dissabte 27 d’abril. El CB Ripollet Aíbabà Resturant es desplaçarà a l’Hospitalet per l’enfrontament amb l’AESE a les 18 hores.