SÈNIOR A MASCULÍ RESTAURANT AIBABA – ESCOLA PIA SABADELL

Escola Pia Sabadell 79 CB Ripollet Aibaba Restaurant 70

El CB Ripollet Aibaba Restaurant no va poder aconseguir la victòria a la pista sabadallenca. Una victòria que hauria estat transcendental per assolir el primer lloc de la classificació, ja que el segon i el tercer tampoc pogueren guanyar els seus partits.

L’equip ripolletenc tingué un dia gris, a pesar de lluitar molt, però sense encert. El primer quart ja va acabar amb avantatge dels de Sabadell (24-18). El segon període va portar una bona reacció dels blaus que varen poder equilibrar el marcador (47-47).

En tornar de la mitja part, es van veure els millors minuts del partit amb molt d’equilibri entre els dos equips. Llavors es va produir una jugada fortuïta, que així com la setmana passada un fet també esporàdic va afavorir els interessos dels de Ripollet, aquest cop va canviar el rumb del partit en favor de l’Escola Pia. Un dels dos àrbitres es va lesionar accidentalment al turmell, i l’altre va haver de continuar l, arbitratge sol. Això va fer que es xiulessin moltes menys faltes, cosa que acompanyada del desencert de CB Ripollet Aibaba Restaurant en el llançament exterior, va trencar el partit en favor de l’Escola Pia, que es va adaptar millor a les condicions de l’arbitratge i va assolir una merescuda victòria.

Al final del tercer quart el resultat era 72-64, i al final del partit 79-70, amb un pobre 7-6, anotació del darrer quart.

CB Ripollet Aibaba Restaurant: A. Ortega (19), R. Vilanova (11), A. Sànchez (5), A. Quiròs (12), LCSantana(6); M. Alvarez(6), A. Albadalejo (11), C. Blasco, X. Manzano, D. Garcia i J. Puig.

El pròxim dissabte, el CB Ripollet Aibaba Restaurant torna a viatjar. Aquest cop a Sitges, al pavelló Pins Vens, ales 18.00 hores.