SENIOR MASCULÍ A – CB ALPICAT

Algun dia havia de ser, i a estat el CB Alpicat el que ha trencat la ja llarga imbatibilitat del CB Ripollet-Aibaba Restaurant a Copa Catalunya.
El partit va ser molt dur i, com no podia ser d’altre manera, l’equip de Ripollet va deixar-ho tot a la pista per evitar la primera derrota de la temporada.
EL partit va començar amb un CB Alpicat molt mes ficat en el partit i amb molt encert en els llançaments, i va aconseguir arribar al final del primer quart amb avantatge (22-27). Al segon període, el CB Ripollet- Aibaba Restaurant va augmentar les seves prestacions defensives, el que, acompanyat d’un major encert, va fer que s’arribes al descans amb un millor 45-40 pels locals.
AL tercer quart, els dos equips van continuar la seva lluita sense reserves i, al final, el resultat es mantenia favorable a l’equip de Ripollet (69-64).
Al darrer temps va continuar la pugna, en un partit dels que fan afició, i finalment, després de molts alts i baixos al marcador, quan semblava que ja la victòria anava cap a Lleida, el Ripollet va aconseguir igualar el marcador i portar el partit a la prorroga (88-88)
Allà hi va haver de tot. Una primera pròrroga dominada pel CB Ripollet-Aibaba Restaurant, i que finalment amb un triple a darrera hora l’Alpicat va poder igualar (97-97), i una segona, on l’equip local va patir més el cansament que el visitant i va veure com la victòria se l’enduia el CB Alpicat (105-109).
EL CB Ripollet-Aibaba Restaurant tanca la seva marca d’imbatibilitat a Copa Catalunya en dotze partits. Una gran fita que ningú pensava que és pogués assolir a principi de temporada. Felicitats a jugadors, tècnics i tot el club!
El pròxim partit serà el diumenge 3 de Febrer a les 19 Hores contra l’Ademar de Badalona, de nou al Francesc Barneda, en començar la segona volta.
Aquesta setmana no hi ha jornada, en disputar-se l’All Star de Copa Catalunya a Manresa.